Дружина відомого українського музиканта кардинально змінила імідж (фото)

Сніжана Бабкіна порадувала шанувальників сміливим перевтіленням

Сніжана Бабкіна вирішила, що настав час для сміливих експериментів. Так, кілька годин тому вона опублікувала на сторінці свого чоловіка в Instagram новий пост, в якому продемонструвала яскраве перевтілення.

Відомо, що в Бабкіної був чорний колір і довге волосся. Зараз же Сніжана вирішила спробувати русявий колір і коротку стрижку.

"Змін потребують наші серця! Ось такий подарунок для мене! Я хотів рудий, Снєжка хотіла русявий - вийшла золота серединка", - написав Сергій під новою публікацією.
Фанати були в повному захваті від нового образу Сніжани, тому не пошкодували теплих слів і компліментів в її адресу. "Клас! Як вам личить!", "Дуже Снєжці личить колір і стрижка! Просто ідеально", "Дуже натурально. Браво!", - написали фоловери. Приєдналася до них популярна представниця українського шоу-бізнесу Джамала, написавши під фото "Відмінно!".
Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Сніжана Бабкіна стала жертвою шахраїв. Вона записала відео, в якому поділилася з підписниками, що хотіла пройти верифікацію своєї сторінки кілька днів тому, але після того, як дані оновилися, всі фотографії зірки зникли, а ім'я акаунта стало зовсім іншим. Своє звернення Бабкіна опублікувала на сторінці чоловіка, вона також попросила допомогти людей, які розбираються в подібних питаннях.