Головна Новини Зірки персона Джамала знялася у фільмі Netflix з голлівудськими акторами
commentss НОВИНИ Всі новини

Джамала знялася у фільмі Netflix з голлівудськими акторами

Джамала знялася у фільмі про музичний конкурс «Євробачення»

26 червня 2020, 12:15 comments1083
Поділіться публікацією:

Джамала знялася у фільмі Netflix з голлівудськими акторами

Українська співачка Джамала приголомшила шанувальників несподіваною новиною — вона знялася в американській комедії, яку будуть транслювати на стримінговій платформі Netflix. Про це зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Співачка розповіла, що минулого літа отримала лист від американського режисера Девіда Добкіна із запрошенням взяти участь у зйомках фільму про музичний конкурс. Кінострічка називається "Євробачення: Історія вогненної саги" і в ньому розповідається історія вигаданих ісландських артистів Ларса і Сігрід, яким випала можливість реалізувати мрію і представити свою країну на пісенному конкурсі.

Джамала зізналася, що процес створення кінофільму її дуже вразив. На зйомках вона познайомилася з такими голлівудськими акторами, як Рэйчелл Макадамс ("Клятва", "Щоденник пам'яті"), а також з Віллом Ферреллом ("Загублений світ", "Персонаж") і Деном Стівенсоном ("Абатство Даунтон"). Актори дуже тепло зустріли Джамалу, тому працювати з ними було одне задоволення. Також співачка зустрілася з найяскравішими учасниками "Євробачення" останніх років.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська артистка Джамала записала саундтрек до фільму про Голодомор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини