Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон підтримала борців з расизмом в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон підтримала борців з расизмом в США

Голлівудська актриса Дженніфер Еністон пожертвувала 1 млн дол на боротьбу з расовою дискримінацією на тлі масових протестів

11 червня 2020, 04:31 comments1465
Поділіться публікацією:

Відома голлівудська актриса, володарка премії "Золотий глобус" Дженніфер Еністон внесла свій внесок у масові настрої в США, коли мільйони людей вийшли на вулиці проти расової дискримінації. Як повідомляє видання "Глянець", кінозірка зробила грошовий переказ в розмірі 1 мільйона доларів на боротьбу громадських організацій, які займаються активною діяльністю щодо протистояння расизму та національної нерівності.

Дженніфер Еністон підтримала борців з расизмом в США

Сама Еністон не стала озвучувати і коментувати таке рішення, але близький в її оточенні інсайдер повідомив таблоїдам, що актриса дуже переживає через те, що відбувається в різних містах країни і сподівається, що її допомога стане краплею у великому океані солідарності між американцями в єдиному пориві.

"Як і більшість людей, Джен глибоко зачепило те, що відбувається зараз в Америці, і ця жахлива несправедливість, з якою кожен день стикаються люди з темною шкірою. Вона хотіла висловити свою підтримку і пожертвувала велику суму грошей організації, яка їй найбільш приємна за методами своєї роботи", — зазначає співрозмовник журналу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що суперзірка Мадонна підтримала мітингувальників на акції проти расизму в Лондоні, незважаючи на те, що не могла ходити без милиць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини