Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон продає свою оголену фотографію
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон продає свою оголену фотографію

Дженніфер Еністон вирішила таким чином допомогти в боротьбі з COVID-19

2 червня 2020, 11:40 comments2125
Поділіться публікацією:

Зірка фільмів "Ми-Міллери" і "Прикинься моєю дружиною" Дженніфер Еністон вирішила незвичайним способом зібрати гроші, які відправить на рахунок організації, яка допомагає жителям у боротьбі з коронавирусной інфекцією. Актриса оголосила на своїй сторінці в Instagram, що продає свою фотографію 25-річної давності.

Дженніфер Еністон продає свою оголену фотографію

Відомо, що оголений чорно-білий знімок голлівудської знаменитості був зроблений фотографом Марком Селігером, який підтримав благородну ініціативу і виставив на продаж 25 своїх фотографій, у тому числі і з зіркою "Друзів".

Знімок був зроблений в 1995 році, на ньому актриса позує повністю оголеною. Поки невідома стартова ціна лоту, але найімовірніше, що шанувальники знаменитості захочуть отримати цей відвертий кадр в свою колекцію.

Дженніфер Еністон продає свою оголену фотографію - фото 2

Відомо, що виручені гроші від продажу фотографії будуть відправлені організації, яка допомагає жителям у боротьбі з пандемією. Вона проводить безкоштовне тестування на COVID-19 і надає послуги охорони здоров'я для мало забезпечених громадян.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що багато знаменитостей всіляко намагаються підтримати людей у цей непростий час і придумують свої способи заробити гроші, щоб відправляти їх на благодійність. Приміром, зіркова пара Ештон Кутчер і Міла Куніс вирішили продавати вино. Ви б купили?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини