Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон розповіла, за що ненавидить Рейчел Грін
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон розповіла, за що ненавидить Рейчел Грін

Еністон зізналася, що не могла позбутися свого персонажа

25 червня 2020, 17:05 comments1616
Поділіться публікацією:

Голівудська красуня Дженніфер Еністон, найбільш відома по ролі Рейчел Грін у американському сіткомі "Друзі" зізналася, за що не любить свого персонажа. Про це повідомляє видання Рeople.

Дженніфер Еністон розповіла, за що ненавидить Рейчел Грін

Після закінчення серіалу кар'єра актриси стрімко пішла вгору, але продюсери інших проектів пропонували їй тільки комедійні ролі. І тоді Еністон зрозуміла, що стала заручником свого персонажу, адже вона була на екрані Рейчел Грін цілих 10 років.

Актриса зізналася, що не могла позбутися від цієї ролі і щодня боролася з собою і з тим, ким стала в індустрії кіно. Після "Друзів" Дженніфер намагалася довести, що вона більше, ніж Рейчел Грін.

І їй це вдалося в 2002 році. Вона знялася в комедійно-драматичному фільмі "Хороша дівчинка" і потроху образ її героїні з ситкому став відступати. Роль у новому проекті дуже обрадувала дівчину, адже вона змогла перевтілитися в іншого персонажа.

Еністон розповіла, що їй було страшно погоджуватися на нову роль, адже вона почала сумніватися в тому, що зможе стати різножанровою актрисою. Але як бачимо, всі її сумніви були марними.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Еністон продає свою оголену фотографію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини