Дженніфер Лопес показала, в чому можна зустріти Новий рік

Дженніфер Лопес постала в елегантному костюмі

Голлівудська красуня, зірка фільмів "Почни спочатку" і "Покоївка з Мангеттену" Дженніфер Лопес, яка нещодавно показала, як виглядає вранці без косметики, продемонструвала новий яскравий образ.

У своїх Instagram-Stories актриса опублікувала фотографію, на якій позує на своєму розкішному білому дивані, на тлі новорічної ялинки, яка сяє білими вогниками. Швидше за все, кадр був зроблений на День подяки, який в Америці традиційно відзначають 26 листопада в колі сім'ї.

Знаменитість вибрала для позування елегантний і стильний костюм від американського модельєра Oscar de la Renta, який складається з асиметричною шовкової блузи з квітковими аплікаціями та класичних широких штанів. Костюм виконаний в кольорі слонової кістки й відмінно підходить для святкування Нового 2021 року, який пройде під знаком Білого Металевого Бика.

Свій образ красуня доповнила золотими сережками у формі кілець і туфлями на підборах з прозорими вставками, а своє волосся актриса зібрала в пучок. Варто відзначити, що на Дженніфер Лопес це вбрання виглядає просто приголомшливо.


Нагадаємо, зірка фільму "Почни спочатку" завжди стежить за своїм зовнішнім виглядом, але навіть такі ікони стилю, як Дженніфер Лопес можуть припуститися помилки у виборі вбрання. Нещодавно ми представляли добірку найбільш невдалих образів актриси.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що особистий шеф-кухар Дженніфер Лопес розповів, які продукти можна завжди знайти в холодильнику зірки й розкрив подробиці її раціону, який допомагає їй в 51 рік підтримувати таку розкішну фігуру.