Головна Новини Зірки персона Без макіяжу: Дженніфер Лопес показала, як виглядає вранці
commentss НОВИНИ Всі новини

Без макіяжу: Дженніфер Лопес показала, як виглядає вранці

Дженніфер Лопес не боїться позувати без косметики

3 серпня 2020, 11:30 comments1168
Поділіться публікацією:

Американська знаменитість, зірка фільмів "Почни спочатку" і "Паркер" Дженніфер Лопес нещодавно відсвяткувала своє 51-річчя, але не дивлячись на вік, вона завжди виглядає розкішно і не боїться показувати шанувальникам свою природну красу. У своєму акаунті в Instagram вона опублікувала "сонну" фотографію, показавши себе без грама косметики.

Без макіяжу: Дженніфер Лопес показала, як виглядає вранці

Актриса Дженнифер Лопес | @|jlo

На знімку артистка позує в білому халаті та з розпущеним волоссям. Можна помітити, що Джей Ло тільки прокинулася, адже виглядає трохи сонною, але це додає їй особливого шарму.

Відомо, що актриса ретельно стежить за своєю фігурою і здоров'ям. Вона правильно харчується, регулярно займається спортом, медитацією. Також Дженніфер не забуває стежити за станом шкіри обличчя: вона очищає її перед сном, наносить зволожувальний крем, завжди умивається після тренувань і не забуває користуватися сонцезахисними засобами.

Без макіяжу: Дженніфер Лопес показала, як виглядає вранці - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Дженніфер Лопес, не дивлячись на вік, не приховує свою фігуру, а навпаки, завжди користується можливістю продемонструвати своє підтягнуте тіло в купальнику або відвертому вбранні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини