Джон Бон Джові допоміг запобігти самогубству на мосту в Нешвілі

Спроба самогубства на мосту: як Джон Бон Джові виявився поряд у вирішальний момент

Джон Бон Джові легендарний фронтмен гурту Bon Jovi допоміг дівчині, яка перелізла через міст і, ймовірно, планувала стрибнути у воду. Співак відмовив її від самогубства.

Відомо, що музикант та його команда знімали новий кліп на пішохідному мосту Джона Сейгенталера в Нешвіллі, як раптово жінка перелазив за поруччям за річкою Камберленд і, мабуть, збиралася стрибнути у воду.

За інформацією департаменту поліції Нешвілла, інцидент стався увечері у вівторок, коли Джон Бон Джові помітив жінку в синьому одязі, який тримався за поручні. На відміну від інших, хто мимохідь проходив мостом, музикант не зміг просто пройти повз.

Музикант помахав їй рукою і став поряд. Після розмови він разом із напарницею допоміг жінці повернутися на пішохідну сторону мосту. Бон Джові міцно обійняв її.

"Дякую Джону Бон Джові та його команді за допомогу жінці на пішохідному мості Сейгенталера у вівторок увечері. Бон Джові допоміг переконати її зійти у безпечне місце", - написали у соцмережах поліції Нешвілла.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Незважаючи на страйки, які струсили кіноіндустрію США в 2023 році, багато голлівудських актрів змогли значно поповнити свої банківські рахунки. Журнал Forbes представив топ-5 найоплачуваніших зірок, і результати можуть вас здивувати.

Раніше “Коментарі” писали, що популярна голлівудська актриса Дженніфер Еністон розкритикувала кандидата у віце-президенти від Республіканської партії сенатора Джей Ді Венса, який висловився про політиків, які не мають дітей.