Філіп Кіркоров публічно підтримав Путіна і засудив протести в Росії

Філіп Кіркоров засудив мітинги прихильників Навального

Російський співак Філіп Кіркоров, який також має звання народного артиста України, на своїй сторінці в соціальних мережах назвав Володимира Путіна найкращим президентом.

Свою публікацію артист присвятив виправдовуванню позиції глави держави-агресора з приводу придушення масових акцій на підтримку опозиціонера Олексія Навального.

"Нерозумно очікувати, що ведмідь буде добродушним песиком, закидаючи його сніжками та учиняючи погроми. Ми живемо у вільній країні, де кожен має право на свою думку, і публічно підтримати свого президента - це лише крихітна подяка за впевненість у завтрашньому дні. Путін - найкращий президент", - йдеться в повідомленні.


Шанувальники виконавця розкритикували його, назвавши підлабузником. А колишня дружина Алла Пугачова навітьвідписалася після такого пропагандистського поста.

Додамо, що в 2008 році Кіркоров був продюсером співачки Ані Лорак, яка тоді ще виступала в Україні. Третій президент України Віктор Ющенко нагородив його званням народного артиста України.

Як повідомляло видання "Коментарі", Кіркоров образився на Зеленського. Вся справа в тому, що російський артист і нинішній президент України були друзями і часто ділили одну сцену. Однак, коли у Кіркорова виникли проблеми і йому заборонили в'їзд на територію України, Зеленський не допоміг і не вплинув на заборону.

Також ми писали, російські учні в школах змінюють портрети Путіна на Навального. Російська молодь активно підтримує опозиціонера Олексія Навального і не боїться демонструвати своє ставлення до влади. У соціальній мережі TikTok з'являється все більше відео, на яких учні старших класів змінюють портрети Президента Володимира Путіна на портрети Навального.