Хейлі Бібер пояснила, чому обмежила для себе Instagram

Американська модель Хейлі Бібер розповіла, чому обмежила для себе користування соціальною мережею Instagram

24-річна модель Хейлі Бібер стала зіркою нового випуску модного журналу Harper's Bazaar, в якому розповіла, чому обмежила для себе користування однією з найпопулярніших соціальних мереж - Instagram.

У новому інтерв'ю дружина Джастіна Бібера розповіла про те, що перестала бути активним користувачем Instagram. Зараз вона заходить туди тільки два дні на тиждень. Своє рішення вона пояснила тим, що в соціальних мережах часто почала порівнювати себе з іншими, тому страждала низькою самооцінкою і відчувала себе пригніченою.

Також знаменитість зазначила, що в соціальних мережах люди демонструють тільки свої сильні сторони, не дозволяючи світу бачити всю реальність, а тільки її невелику частину. В один момент Хейлі зрозуміла, що хоче захистити себе від соціальної мережі, щоб менше дивитися на людей з боку і більше часу присвячувати власному розвитку.

"Мені всього 24 роки, і я все ще намагаюся зрозуміти, хто я як жінка. Хто я у своїй кар'єрі. Хто я як дружина. Почати довелося з того, що я не заходжу в інстаграм з понеділка по п'ятницю", - підсумувала американська зірка.

Нагадаємо, Хейлі Бібер відверто зізналася, що не поспішає ставати мамою, хоча ще до заміжжя думала, що не затягуватиме з народженням дітей. Зараз же у неї багато проектів, які вона хоче реалізувати, а потім вони з Джастіном подумають про поповнення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська зірка Хейлі Бібер влаштувала домашню фотосесію і похвалилася фігурою в сексуальному чорному боді. Локацією для зйомки стала світла вітальня, де Хейлі позувала на білому дивані.