Головна Новини Зірки персона Хейлі Бібер вразила фігурою в відвертому боді (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер вразила фігурою в відвертому боді (ФОТО)

Хейлі Бібер продемонструвала стрункі ніжки

16 березня 2021, 11:50
Поділіться публікацією:

Американська зірка Хейлі Бібер влаштувала домашню фотосесію і похвалилася фігурою в сексуальному чорному боді.

Хейлі Бібер вразила фігурою в відвертому боді (ФОТО)

Хейлі Бібер (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію знімків, на яких позує в атласному боді чорного кольору з мереживними вставками на стегнах. У знаменитості  оголені плечі, а зону декольте прикриває пухнасте боа. Фотосесію дружина канадського виконавця Джастіна Бібера влаштувала в їхньому розкішному маєтку в Лос-Анджелесі.

Локацією для зйомки стала світла вітальня, де Хейлі позувала на білому дивані. Свій сексуальний образ знаменитість доповнила чорними колготками, продемонструвавши в одному з кадрів свої стрункі та довгі ніжки. Для фотосесії модель зробила укладку з легкими локонами та зробила денний макіяж, підкресливши очі чорними стрілками. З аксесуарів на ній були золоті сережки та каблучки.

До слова, менше ніж за добу публікація знаменитості зібрала майже 1,5 мільйона лайків, а шанувальники засипали її компліментами: "Вау", "Як красиво", "Чудова", "Нереально", — написали фоловери.

Нагадаємо, що недавно Хейлі Бібер зробила татуювання, якн присвятила своєму коханому Джастіну. На безіменному пальці красуня набила велику літеру імені свого чоловіка, ще раз підтвердивши йому свою любов і відданість. А на шиї зробила татуювання "beleza", що в перекладі означає "краса".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 24-річна американська модель Хейлі Бібер показала, як відпочиває в сауні, похвалившись червоним бікіні. Своє обличчя знаменитість прикрила руками, роблячи акцент виключно на своїх спокусливих формах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини