Головна Новини Зірки персона «Холостячка 2»: хто може стати головною героїнею шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

«Холостячка 2»: хто може стати головною героїнею шоу

Поки невідомо, чи буде другий сезон «Холостячки»

16 грудня 2020, 13:45 comments3844
Поділіться публікацією:

Глядачі завмерли в очікуванні фіналу головного романтичного шоу країни "Холостячка", в якому взяла участь актриса Ксенія Мішина. І попри те, що проект ще не закінчився, в мережі вже бурхливо обговорюють, хто з українських зіркових красунь міг би стати учасницею другого сезону реаліті-шоу.

«Холостячка 2»: хто може стати головною героїнею шоу

хто може стати героїнею "Холостячки 2" / фото: VIKTORIIA FILIPENKO

Видання "Краще медіа" обрало кілька яскравих, успішних популярних і незаміжніх претенденток на цю роль.

Тіна Кароль

У 2013 році співачка втратила чоловіка і зараз одна виховує 12-річного сина Веніаміна. Довгий час вона нічого не розповідала про своє особисте життя, хоча їй приписували романи, зокрема з Дан Баланом. Але зірки ці плітки не підтверджували, і не спростовували. Нещодавно Тіна Кароль зізналася, що готова до нових стосунків і мріє про дочку.

«Холостячка 2»: хто може стати головною героїнею шоу - фото 2

Леся Никитюк

Українська телеведуча неоднозначно висловлюється про своє особисте життя і почуття. В одному з недавніх інтерв'ю вона зізналася, що не самотня, але і не перебуває на порозі шлюбу. Що відомо точно, так це те, що у Лесі є улюблена собака по кличці Рафаель.

«Холостячка 2»: хто може стати головною героїнею шоу - фото 3

Миша Романова

Популярна співачка, колишня учасниця колективу "ВІА Гра" Міша Романова зараз самотня і виховує 2-х річного сина Мартіна. Артистка дуже хоче зустріти гідного людини, який стане прекрасним чоловіком і батьком. Сама Романова зізналася, що хотіла б взяти участь в "Холостячці". За її словами, це хороша можливість познайомитися з різними чоловіками, подивитися, як вони будуть проявляти себе і вибрати того, хто підходить тобі більше.

«Холостячка 2»: хто може стати головною героїнею шоу - фото 4

Аліна Гросу

Популярна співачка нещодавно розлучилася і поповнила ряди зіркових холостячок. Через її щільний графік, часу на пошуки коханого, практично не залишається, тому "Холостячка" — хороша можливість для неї знайти своє кохання. Аліна Гросу відзначила, що можливо б взяла участь в проекті, головне, щоб це було не "сценарну шоу", а реальний шанс побудувати стосунки.

«Холостячка 2»: хто може стати головною героїнею шоу - фото 5

У список претенденток також потрапила Наталія Могилевська, співачка TAYANNA, Слава Камінська, Злата Огневич, зірка "Папіка" Дар'я Петрожіцька і гімнастка Анна Різатдінова.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Ксенія Мішина зізналася, чи знайшла кохання на "Холостячці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини