Хотіли показати, як вбивають дітей: російська співачка втекла від українців у Швейцарії (ВІДЕО)

Ольга Бузова сором'язливо втекла від українців

Туристи з України відзняли російську пропагандистку, чи ніби співачку Ольгу Бузову, яка приїжджала в окупований Донецьк підтримати загарбників.

Пара українців відзняла відеоролик, як Бузова в Цюріху домовилася про щось в готелі на ресепшн.

Громадяни України, які були ініціаторами відео з російською телеведучою, розповідають, що знайшли знаменитість в одному з найдорожчих швейцарських готелів, проте поспілкуватись з нею не вийшло, бо вона "боягузливо втекла в ліфт".

"В Україні дітей вбивають, а тут росіяни стоять. А ну розкажи. Нехай розповість, як вона підтримує війну. Або тобі, Бузова, показати кадри вбитих дітей і розбитих міст", - адресують їй свої питання громадяни України.

Відео з'явилося на одному із пропагандистських Телеграм-каналів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти. Зірковий виконавець Валерій Меладзе тепер знаходиться на відпочинку в Куршевелі. Саме на цьому курорті його "спіймали" представники медіа "Українська правда" і почали ставити питання про війну в Україні. Але співак злякався висловити свою думку на камеру. Проте представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака питання. В цей час Валерій Шотович відкликав репортера далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім". Репортер відійшов з ним, при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син виконавця Костянтин намагався прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва - намагалась забрати його від репортерів, також закриваючи собою.