Головна Новини Зірки персона Українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти (ВІДЕО)

Меладзе побоявся відкрито говорити про війну

4 квітня 2023, 22:30
Поділіться публікацією:








Зірковий виконавець Валерій Меладзе  тепер знаходиться на  відпочинку в Куршевелі.  Саме  на цьому курорті  його "спіймали"  представники медіа "Українська правда" і  почали ставити питання про війну в Україні.

Українські журналісти "спіймали" Меладзе в Куршевелі і запитали про війну, але той спробував втекти (ВІДЕО)

Валерій Меладзе (фото із відкритих джерел)

"Як вам відпочивається в Куршевелі, поки Росія бомбить Україну?" – запитав у Меладзе  український репортер.

Але співак  злякався  висловити свою думку на камеру. Проте  представник ЗМІ продовжував повторювати свої незручні для співака  питання.  В цей  час Валерій Шотович  відкликав  репортера  далі від камер з реплікою: "Ходімо, я вам все розповім".

Репортер   відійшов з  ним,  при цьому оператори продовжили їх знімати. Після цього старший син  виконавця  Костянтин намагався  прикрити батька від камери, а дружина Меладзе — Альбіна Джанабаєва -  намагалась забрати його від  репортерів, також закриваючи собою.

Важливо, що в Куршевелі  відпочивала  й дружина  одного із заступників  міністра оборони Росії  Сергія Шойгу. Світлана Іванова  здійснювала прогулянку  Куршевелем в штанях, кофті і шубі. Ще росіянка  мала в руках  сумочку  Hermes, вартість якої  починається  від 8 тисяч доларів (понад 294 тисяч гривень).

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії хочуть позбавити громадянства Меладзе.Російські політики створили ініціативу, за якою пропонують скасувати громадянство та анулювати всі інші державні нагороди для співака Валерія Меладзе через його відповідь на гасло "Слава Україні". Російські політики член Ради Федерації Олена Афанасьєва та депутат Державної думи Сергій Миронов 2 січня виступили із закликом позбавити Меладзе громадянства Російської Федерації. Головною причиною такого рішення називають те, що російський співак сказав "Героям слави".

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини