Христина Асмус розповіла про свою мрію

Також актриса відповіла на часте питання про її нових романах

Російська актриса Христина Асмус після розриву з Гаріком Харламовим зосередилася на кар'єрі і мріє про нові ролі. Перед своїми передплатниками в Instagram Асмус не стала ховатися та зізналася, що хотіла б зіграти лесбіянку.

Також актриса відповіла на часте питання про її нових романах.

"Дуже часті питання: чому я до сих пір не в стосунках. У мене стрічні питання: За яким критерієм ви зробили висновок, що я вільна? Я ні на що не натякаю, просто як по постам про театр або з дитиною можна щось зрозуміти? " - заявила Христина.

Нагадаємо, і Відомо російська актриса вчора повідомила своїм передплатникам, що на її тілі з'явилися незрозумілі висипання. Тому вона змушена була скасувати всі заплановані справи, щоб поїхати на консультацію до лікаря. 32-річна знаменитість сьогодні опублікувала на своїй сторінці в Instagram новий пост, в якому поділилася результатами вчорашнього обстеження. Як з'ясувалося, у Христини підтвердили алергічний дерматит. Фахівці поки не змогли встановити точну причину його появи, але вона може також ховатися в щільному робочому графіку актриси і прийомі антибіотиків. Асмус призначили прийом ліків, а також відмова від косметичних засобів на певний період.

Сама ж вона говорить, що має намір одужати якнайшвидше, адже ця хвороба не дозволяє їй працювати. "Хто чекав новин. У мене виявився алергічний дерматит. Через що конкретно припустити важко. Лікар сказав, що наклалися і пекельні графіки, і прийняття антибіотиків. Виписали купу всього, але головне треба утриматися від косметики", - написала зірка в своєму Instagram .