Головна Новини Зірки персона "І пекельні графіки, і прийом антибіотиків": Христина Асмус розповіла про своє захворювання
commentss НОВИНИ Всі новини

"І пекельні графіки, і прийом антибіотиків": Христина Асмус розповіла про своє захворювання

Актриса поділилася свіжими новинами про своє здоров'я

6 жовтня 2020, 17:44
Поділіться публікацією:

"І пекельні графіки, і прийом антибіотиків": Христина Асмус розповіла про своє захворювання

Христина Асмус. Фото: hyser.com

Відома російська актриса вчора повідомила своїм підписникам, що на її тілі з'явилися незрозумілі висипання. Тому вона змушена була скасувати всі заплановані справи, щоб поїхати на консультацію до лікаря. Про це пише видання womanel.

32-річна знаменитість сьогодні опублікувала на своїй сторінці в Instagram новий пост, в якому поділилася результатами вчорашнього обстеження. Як з'ясувалося, у Христини підтвердили алергічний дерматит. Фахівці поки не змогли встановити точну причину його появи, але вона може також ховатися в щільному робочому графіку актриси і прийомі антибіотиків.

Асмус призначили прийом ліків, а також відмову від косметичних засобів на певний період. Сама ж вона говорить, що має намір одужати якнайшвидше, адже ця хвороба не дозволяє їй працювати.

"Хто чекав новин. У мене виявився алергічний дерматит. Через що конкретно припустити важко. Лікар сказав, що наклалися і пекельні графіки, і прийом антибіотиків. Виписали купу всього, але головне треба утриматися від косметики", — написала зірка в своєму Instagram.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Надія Мейхер зізналася, що допомогло їй подолати важку депресію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини