Хто став найсексуальнішим чоловіком 2021 року

Журнал People назвав офіційного володаря титулу «Найсексуальніший чоловік 2021 року»: хто ним став

Щороку американський журнал People вибирає серед знаменитостей найсексуальнішого чоловіка. У 2021 році титул отримає зірка кіновселеного Marvel, 40-річний актор Кріс Еванс. Про це повідомляє видання Page Six.

Офіційно володаря титулу представлять наступного тижня, опублікувавши його фотографію на новій обкладинці. Але інсайдери впевнені, що ним стане "Капітан Америка". Він мав стати найсексуальнішим чоловіком 2020 року, але потрапив у скандал через те, що випадково засвітив у соціальній мережі свою інтимну фотографію. Тоді організатори вирішили віддати звання іншому чоловікові - Майклу Бакарі Джордану, який зіграла у "Чорній пантері" та "Фантастичній четвірці".

До речі, Кріс Еванс почав кар'єрний шлях з телевізійного серіалу "Протилежна стать" і, до того ж до роботи в супергеройських фільмах, з'являвся в таких картинах, як "Недитяче кіно" (2001), "Пекло" (2007), "Обдарована" (2017)) та "Дістати ножі" (2019).

Фанати актора дуже зраділи тому, що у 2021 році його обрано "найсексуальнішим чоловіком". Судячи з коментарів, залишених у Twitter, шанувальники вважають, що Кріс Еванс давно вже заслуговує на це звання.

Нагадаємо, що у жовтні 2021 року Крісу Евансу почали приписувати романтичні стосунки з американською співачкою Селеною Гомес. Знаменитостей неодноразово бачили разом, хоча самі вони не коментують ці плітки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 40-річний актор Кріс Еванс заявив, чи збирається він повертатися до ролі "Капітана Америки".

Читайте також, що "Капітан Америка" Кріс Еванс дав пораду, як простіше пережити самоізоляцію.