Головна Новини Зірки персона З яким відомим актором Селені Гомес приписують роман
commentss НОВИНИ Всі новини

З яким відомим актором Селені Гомес приписують роман

Шанувальники підозрюють, що американська співачка Селена Гомес закрутила стосунки з «капітаном Америкою»

11 жовтня 2021, 00:15
Поділіться публікацією:

29-річної популярної виконавиці Селені Гомес приписують роман з 40-річним актором, зіркою "Месників" Крісом Евансом. Знаменитостей кілька разів бачили разом.

З яким відомим актором Селені Гомес приписують роман

Селена Гомес (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання US Magazine, між співачкою й актором можуть бути не тільки дружні стосунки. Днями їх разом бачили в одній зі студій Лос-Анджелеса, а пізніше передбачуваних закоханих зустрілися в одному з місцевих ресторанів. Із закладу знаменитості виходили окремо, намагаючись сховатися від сторонніх очей.

Також шанувальники помітили, що недавно зірка підписалася на "капітана Америку" в Instagram. Ходять чутки, що знаменитості разом працюють над кінофільмом, але підтверджень цьому ніяких немає. "Масла у вогонь" підлило і визнання Селени Гомес, що Кріс Еванс є її улюбленим актором. В одному з інтерв'ю вона зізналася, що він дуже привабливий і милий.

Нагадаємо, що популярна виконавиця Селена Гомес стала зіркою вересневого номера журналу Elle US. У ньому вона перевтілилася в відому актрису Мерилін Монро, надівши твідовий костюм від Chanel, зробивши великі локони та ефектний макіяж з червоною помадою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що цього літа Селена Гомес представила свою колекцію купальників. Вони створені в стилі 70-х років для відомого бренду La'Mariette, дизайнерами якого є близькі подруги знаменитості.

Читайте також, що в грудні 2020 року Селені Гомес приписували роман з 31-річним професійним баскетболістом Джиммі Батлером. Вони разом вечеряли в одному з французьких ресторанів. Інсайдер зазначив, що співачка приймала залицяння спортсмена і вважає його хорошим хлопцем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини