Хто став самим "касовим" актором за всю історію кіно

75-річний американський актор Сильвестр Сталлоне став самим «касовим» за всю історію кінематографа

Знаменитий американський актор Сильвестр Сталлоне був визнаний найуспішнішим за касовими зборами за всю історію кіно. Він став єдиним, кому протягом 60 років вдавалося грати в картинах, які є лідерами в прокатах.

Як повідомляє видання Deadline, 75-річний Сильвестр Сталлоне за свою кар'єру знявся в більш ніж 50 кінострічках, але більшу славу і популярність йому принесла головна роль у фільмах "Роккі", "Рембо" і "Нестримні". За 60 років він став найприбутковішим актором, оскільки картини з його участю постійно встановлювали рекорди за касовими зборами.

Сильвестр без зусиль обійшов у рейтингу таких знаменитих акторів як Леонардо Ді Капріо, Бреда Пітта, Арнольда Шварценеггера і Джона Траволту. Свою лідируючу позицію він закріпив за допомогою фільму "Загін самогубців: Місія навиліт", де зіграв Короля акул. За перший вікенд прокату кінокартина зібрала понад 70 мільйонів доларів.

Відзначимо, що за свою роботу в кіно Сильвестр Сталлоне був удостоєний багатьма нагородами, а також він тричі був номінований на кінопремію "Оскар" і двічі на "Золотий глобус" і у 2016 році він забрав цю статуетку додому.

Нагадаємо, що 75-річний актор, зірка бойовиків "Роккі" і "Рембо" Сильвестр Сталлоне похвалився в Мережі своїми красунями-дочками: 24-річною Софією, 23-річної Сікстін і 19-річної Скарлетт.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Голлівуд поповнився новими зірками, які відразу ж закохали в себе глядачів і зарекомендували себе як хороші актори. Видання The Hollywood Reporter назвало п'ять знаменитостей, які стали популярними зовсім недавно, зате вже є найбажанішими на кастингах і знімальних майданчиках.