Головна Новини Зірки персона Сильвестр Сталлоне показав своїх красунь-дочок (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сильвестр Сталлоне показав своїх красунь-дочок (ФОТО)

Американський актор Сильвестр Сталлоне захопив Мережу фотографією, на якій позує зі своїми дочками

27 липня 2021, 10:35 comments1468
Поділіться публікацією:

75-річний актор, зірка бойовиків "Роккі" і "Рембо" Сильвестр Сталлоне похвалився в Мережі своїми красунями-дочками.

Сильвестр Сталлоне показав своїх красунь-дочок (ФОТО)

Сильвестр Сталлоне / Фото: Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікував фотографію, яка викликала бурхливу реакцію шанувальників. На кадрі Сильвестр Сталлоне позує зі своїми трьома дочками: 24-річною Софією, 23-річної Сікстін і 19-річної Скарлетт. Дівчата виглядають дуже ефективно, в гарних вбраннях, які ідеально підкреслюють їх стрункі фігури.

75-річний Сталлоне зазначив, що йому пощастило мати таких чудових дітей, які приносять йому тільки радість. Але пожартував над красунями-дочками, що вони ростуть дуже високими.

Сильвестр Сталлоне показав своїх красунь-дочок (ФОТО) - фото 2

Публікація знаменитості в соціальній мережі зібрала понад мільйон лайків і безліч коментарів, в яких шанувальники захоплюються дівчатами: "Красива сім'я, класна фотка", "Ваші дочки приголомшливі", "Красуні", "В одному фото стільки тепла і щастя", "Вау, дивовижні дівчата", "Шикарні дочки", "Яка чудова сім'я", — написали фоловери.

Відзначимо, що в актора Сильвестра Сталлоне також є двоє синів: Сейдж і Серджо від шлюбу з американською актрисою Сашею Зак.

Нагадаємо, що 6 липня відомий голлівудський актор Сильвестр Сталлоне відзначив свій 75-й день народження. На його фільмах виросло не одне покоління любителів бойовиків. Видання "Коментарі" згадало найяскравіші ролі й найвідоміші фільми знаменитості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний кінорежисер і актор Сильвестр Сталлоне планує зняти фільм про колишніх успішних українських боксерів Володимира і Віталія Кличко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини