Хто увійшов до списку найбажаніших акторів Голлівуду 2021

Опубліковано список акторів, які завдяки своїй старанній роботі стали найбажанішими у Голлівуді за 2021 рік

Голлівуд поповнився новими зірками, які відразу ж закохали в себе глядачів і зарекомендували себе як хороші актори. Видання The Hollywood Reporter назвало 5 знаменитостей, які стали популярними зовсім недавно, зате вже є найбажанішими на кастингах і знімальних майданчиках.

Аня Тейлор-Джой

Дівчина давно знімається в кіно, але її головна роль у гучному серіалі "Хід королеви" зробила її неймовірно популярною. Завдяки грі Ані Тейлор-Джой кінострічка стала однією з найголовніших хітів 2020 року. За роль у серіалі актриса була номінована на "Еммі".


Фото: instagram.com/anyataylorjoy/

Джонатан Меджорс

Американський актор прославився після того, як знявся в незалежному художньому фільмі "Останній темношкірий чоловік в Сан-Франциско", а після - і в серіалі "Країна Лавкрафта". Джонатану Меджорсу передрікають велику славу в Голлівуді.

(Фото з відкритих джерел)

Флоренс П'ю

Кар'єра актриси за останні кілька років різко злетіла завдяки ролям у таких фільмах, як "Сонцестояння", "Маленькі жінки" (за яку вона була номінована на Оскар) і гучній прем'єрі 2021 року - "Чорна вдова". Флоренс не збирається зупинятися на досягнутому, адже на глядачів чекають вже кілька великих прем'єр з її участю.

Фото: goodfon

Реге-Жан Пейдж

Британський актор підкорив глядачів, зігравши роль герцога Гастінгса в серіалі "Бріджертони". І попри те, що Реге-Жан Пейдж не з'явиться в другому сезоні кінострічки, він бере участь у кількох інших проєктах, зокрема у фільмі "Сіра людина" від Netflix.

(Фото з відкритих джерел)

Ентоні Рамос

Кар'єра Ентоні стрімко пішла вгору після того, як він знявся у головній ролі в мелодрамі "На висотах Нью-Йорка". Після цього актор зіграв у фільмі "Трансформери". Експерти вважають, що харизма актора відкриє для нього будь-які двері в Голлівуді.

(Фото з відкритих джерел)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою.