Головна Новини Зірки персона Хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою (ФОТО, ВІДЕО)

ТОП-5 знаменитостей, які розмовляють українською

27 липня 2021, 17:25 comments1163
Поділіться публікацією:








Хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою (ФОТО, ВІДЕО)

Хто з голлівудських зірок говорить українською мовою фото: з відкритих джерел

Велика кількість українських зірок вважають за краще розмовляти на своїй рідній мові. Однак же і деякі голлівудські знаменитості пишаються своїм українським корінням і з задоволенням демонструють свої знання цієї милозвучної мови. Ми розповімо про п'ять зірок Голлівуду, які розмовляють українською.

Міла Йовович

Американська актриса Міла Йовович або Міліца Богданівна Йовович (справжнє ім'я, — ред) є уродженкою української столиці, міста Київ. Голлівудська зірка знімалася в таких відомих фільмах як "П'ятий елемент", двох частинах фільму "Оселя зла", "Жанна д'Арк" і багатьох інших.

Знаменитість пишається своїм українським походженням і неодноразово демонструвала це. Наприклад, в колекції свого одягу вона використовувала національні мотиви. Крім того, пару років назад в Мережу було завантажено відео, на якому Міла виконує пісню "Ой, у гаю при Дунаю". Варто відзначити, що в Америці актриса живе з п'ятирічного віку. Однак свою рідну мову вона відмінно знає.     

Стівен Спілберг

Ймовірно, багато хто здивується, побачивши в цьому топі Спілберга. Однак в американського кінорежисера є українське коріння. Обидва дідусі знаменитості родом з України.

Вперше сам Стівен побував в Україні у віці 59 років. Вийшовши з літака він сказав: "Нарешті я вдома!".

До слова, улюбленою стравою Спілберга є український борщ.

Хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Девід Духовни

Американський актор, який знявся в серіалі "Цілком таємно" також має українське коріння. Однак про це він і сам дізнався не так давно. У 2014 році він зробив пост на своїй сторінці в Twitter, в якому розповів, що його дідусь уродженець українського міста Бердичів.

Хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3

Віра Фарміга

Віра Фарміга є ще однією американською актрисою українського походження. Батьки Віри переїхали в США перед її народженням. Однак було прийнято рішення віддати дочку в українську католицьку школу в штаті Нью-Джерсі. До того як Фарміга виповнилося шість років, вона ходила в українську школу і навіть виступала в народному ансамблі. Рідна сестра Віри — актриса Таїса Фарміга, відома своїми ролями в популярному серіалі "Американська історія жахів". Разом сестри можуть розмовляти та навіть співати українською мовою.

Іванна Сахно

З 15-річного віку зірка фільму "Тихоокеанський рубіж-2" проживає в штатах. Однак її рідним містом є Київ. Про своє походження і рідній країні дівчина не забуває. Вона, як і раніше, може вільно розмовляти українською мовою.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, у кого зі знаменитостей є особистий острів, а також про те, що Тіна Кароль захопила костюмом за 100 тисяч гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини