Головна Новини Зірки персона Ідеальне поєднання: Леонардо Ді Капріо підписав контракт з Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Ідеальне поєднання: Леонардо Ді Капріо підписав контракт з Apple

Надалі власна кіностудія голлівудської знаменитості зніматиме шоу і кіно з використанням гаджетів Стіва Джобса

4 серпня 2020, 22:38
Поділіться публікацією:

Кііностудія Appian Way, що належить акторові Леонардо Ді Капріо, підписала контракт з компанією Apple про спільне виробництво фільмів і телешоу. Про це сьогодні повідомило видання The Hollywood Reporter, передає Like in UA.

Ідеальне поєднання: Леонардо Ді Капріо підписав контракт з Apple

Таким чином компанії вирішили розширити свою співпрацю. До цього у Ді Капріо були схожі угоди з Warner Bros і Paramount Pictures, проте вони не припускали створення телевізійних проектів.

Раніше Apple погодилася виділити близько $ 200 млн на зйомки фільму Мартіна Скорсезе "Вбивці місячного квітки" з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. Компанія буде відповідати за виробництво картини, в той час як Paramount Pictures займеться його дистрибуцією.

Крім того, потоковий сервіс Apple TV послужить платформою для релізу серіалу студії Appian Way "Сяючі дівчата" за романом Лорен Бьюкес з Елізабет Мосс в головній ролі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Роберт Де Ніро разом з колегою по майданчику Леонардо Ді Капріо запустили конкурс для своїх шанувальників з можливістю взяти участь в масовці під час зйомки фільму Мартіна Скорсезе "Вбивці місячного квітки".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини