Іраклі Макацарія вперше показав свою кохану (ФОТО)

Відомий телеведучий, головний герой «Холостяка 6» Іраклі Макацарія вперше показав свою дівчину

Учасник шоу "Танці з зірками", головний герой проєкту "Холостяк 6" Іраклі Макацарія зізнався, що перебуває у стосунках і вперше показав свою дівчину громадськості.

На своїй сторінці в Instagram один із найбільш бажаних чоловіків країни опублікував фотографію, на якій стоїть, обійнявшись з грузинкою, яку звуть Ліза. До цього Іраклі довго приховував своє особисте життя і не давав ніяких натяків на те, що його серце зайняте.

Відомо, що кадр із коханою був зроблений під час святкування в розкішному ресторані.

Екс"Холостяк" був вдягнутий у стильний піджак чорного кольору з атласним лацканом і темно-сині штани.

Його обраниця обрала для виходу мінісукню чорного кольору з об'ємними атласними вставками, яка облягала її струнку фігуру. Свій образ дівчина доповнила колготками в горошок, туфлями на високих підборах, а волосся зібрала в пучок. На фотографії пара дивиться один на одного і мило посміхається.

"Любов мого життя", - голосно підписав шоумен свою публікацію.

Шанувальники не залишили без уваги цей кадр і написали безліч коментарів: "Алілуя!!! Саме зараз всі жінки України ридають", "Ну нарешті", "Слава Богу! А то я вже думала до старості холостяком буде!", "Ну все, Іраклі тепер не в числі найвідоміших холостяків", "Яка гарна пара", - написали фоловери.

Нагадаємо, що грузинський шоумен, герой українського "Холостяка 6" Іраклі Макацарія засвітився з трьома дівчатами-моделями. Одна з них обіймала його за плечі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс"Холостяк" і український ведучий Нікіта Добринін більше не з'явиться в російській версії романтичного шоу. Виявилося, що під час зйомок він захворів на коронавірус, тому його замінили іншим ведучим.