Головна Новини Зірки персона Чому Микиту Добриніна прибрали з російського «Холостяка»
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Микиту Добриніна прибрали з російського «Холостяка»

Микиту Добриніна критикували за участь в російському шоу

22 березня 2021, 20:35 comments1701
Поділіться публікацією:

Екс- "Холостяк" і український ведучий Нікіта Добринін більше не з'явиться в російській версії романтичного шоу. Виявилося, що під час зйомок він захворів на коронавірус, тому пішов з проекту.

Чому Микиту Добриніна прибрали з російського «Холостяка»

Микита Добринін / фото: ТНТ

У випуску, який вийде 28 березня, замість Микити буде хтось інший, але ім'я нового ведучого поки тримається в секреті. Та й сам Добринін пост ведучого на російському "Холостяку" отримав випадково, на його місці мав бути шоумен Дмитро Кохно з Білорусі, але він також захворів на коронавірусну інфекцію. Потім в процесі роботи така неприємність спіткала й українського екс-холостяка. Хоча творці проекту запевняють, що на знімальному майданчику всі дотримуються епідеміологічних норм і правил.

Сам Добринін поки офіційно не коментував своє вибування з шоу.

Відзначимо, що телеведучий Микита Добринін поки є єдиним героєм українського "Холостяка", який одружився з дівчиною-переможницею романтичного проекту. Нею стала Даша Квіткова. Цього літа пара чекає появу первістка і щосили готується до нового статуту.

Нагадаємо, що раніше Микиту Добриніна розкритикували за те, що він погодився взяти участь в російському "Холостяку", де головним героєм став Тіматі. Користувачі мережі були обурені тим, що Микита став ведучим проекту в країні-агресора. Український ведучий спробував пояснити, що погодився на цю пропозицію, тому що "Холостяк" не має відношення до політики, адже це історія про кохання. Але таке виправдання не особливо сподобалося користувачам мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що новий український "Холостяк" Михайло Залівако обмінявся каблучками з учасницею шоу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини