Кайлі Дженнер вперше зізналася, чому не хоче показувати себе справжню

Кайлі Дженнер розповіла, що приховує від фанів справжню себе, і ось з яких причин

Американська знаменитість в своєму інтерв'ю для YouTube-каналу блогера Джеймса Чарльза чесно розповіла, з яких причин вона не хоче показувати шанувальникам справжню себе. Про це пише видання lux.

Так, засновниця Kylie Cosmetics в розмові з ведучим заявила, що їй постійно доводиться бути такою, якою її хочуть бачити фанати, а не такою, якою вона є насправді. Вона додала, що подібна ситуація склалася через те, що громадськість навідріз відмовляється сприймати її справжню.

Величезна кількість негативних коментарів і критики в її адресу змусили зірку сумніватися в собі, постійно ховаючись за тим образом, який вона створила.

"У міру того, як я ставала все більш популярною, люди говорили дійсно бридкі речі про те, хто я насправді, про мою особистість, і про те, що я люблю в собі найбільше. Це приносило мені більше болю, ніж коли я грала персонажа і не показувала всього", - зізналася Дженнер.

Кайлі розповідає, що подібний стан речей просто приводить її в жах, тому вже незабаром вона має намір виправити цю ситуацію. Вона каже, що докладе максимум зусиль для того, щоб суспільство змогло прийняти її справжні риси характеру, а не вигаданий образ.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Кейлі Дженнер знялася в еротичній фотосесії.