"Казка закінчилася": в мережі ходять чутки про розрив Мішиної та Еллерта

У мережі почали говорити про розрив стосунків між «Холостячкою» Ксенією Мішиною і Олександром Еллертом

Багато шанувальників із трепетом спостерігають за тим, як розвиваються стосунки акторки, головної героїні "Холостячки" Ксенії Мішиної з Олександром Еллертом, якого вона вибрала в фіналі романтичного шоу. Але в мережі почали ходити чутки, що пара розлучилася.

Підставою для подібних думок стало те, що акторка видалила зі своєї сторінки в Instagram фотографії з коханим, залишивши лише два рекламних пости з ним. Також Ксенія Мішина відписалася від сторінки Олександра в мережі.

Шанувальники не помітили ані Олександра, ані його дочки Елі і на святкуванні дня народження Платона - 9-річного сина акторки від попередніх стосунків. Подивившись фотографії зі свята, підписники стали запитувати, чому з нею немає Еллерта, але Мішина не відповідає на подібні повідомлення.

На сторінці ж Еллерта в Instagram все як і раніше: він не видаляв зворушливі фотографії з Ксенією і її сином Платоном. Олександр продовжує стежити і за життям Мішиної в мережі.

Шанувальники здивовані: "Схоже, що казка закінчена", "А де коханий Саша?", "Шкода, що немає з вами Саші та Елі", "Вони розлучилися?", "Невже розлучилися з Еллертом", "Чогось не вистачає у твоєму пості й фото, точніше, когось ", - написали фоловери.

Відомо, що в фіналі романтичного шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вибрала Олександра Еллерта. Вони почали жити разом, усією дружною сім'єю влітку полетіли на відпочинок у Домінікану і навіть говорили про весілля.

Поки ані Ксенія, ані Олександр інформацію про розрив не коментують.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина та її коханий сценарист Олександр Еллерт розповіли, як у них виходило приховувати стосунки після закінчення романтичного проєкту "Холостячка".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що перша українська "Холостячка" Ксенія Мішина заінтригувала своєю "вагітністю".