Головна Новини Зірки персона Ксенія Мішина заінтригувала своєю «вагітністю»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ксенія Мішина заінтригувала своєю «вагітністю»

Ксенія Мішина пообіцяла незабаром розкрити всі карти

26 лютого 2021, 10:30 comments24593
Поділіться публікацією:

Відома актриса, зірка серіалу "Кріпочна", а також перша українська "Холостячка" Ксенія Мішина заінтригувала своєю "вагітністю".

Ксенія Мішина заінтригувала своєю «вагітністю»

Ксенія Мішина (фото з відкритих джерел)

Шанувальники вже неодноразово запитували знаменитість, коли вони з Олександром Еллертом планують дітей і чи не вагітна Ксенія зараз. Тепер цим питанням поцікавився в актриси Потап на зйомках нового проекту "" Ліпсінк Баттл ", яке в наступному місяці вийде на екрани.

Ведучий шоу запитав у Мішиної, чи не вагітна вона, але Ксенія заінтригувала глядачів своєю відповіддю. Знаменитість сказала, що незабаром покаже фотосесію, в якій будуть розкриті всі карти.

Варто відзначити, що раніше в одному з інтерв'ю Ксенія Мішина розповіла, що планує в майбутньому народити ще одну дитину. Вона зазначила, що хоче дівчинку, а її коханий Олександр Еллерт мріє про близнюків. І актрисі це подобається, хоч вона і вважає цю ідею божевільною.

У Ксенії Мішиної вже є син Платон від попередніх стосунків, а у її коханого Олександра Еллерта — дочка Еля. Нещодавно вони всі разом відпочивали в Домініканській Республіці.

Нагадаємо, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина розповіла, чому колись пішла від нареченого напередодні весілля, коли була вагітною.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що українська актриса Ксенія Мішина стала першою "Холостячкою" країни. У фіналі романтичного проекту вона сказала "так" 34-річному коміку, сценаристу Олександру Еллерту. Після шоу пара зберегла свої стосунки й стала жити разом. Зараз Ксенія та Олександр не приховують того, що дуже щасливі й будують плани на спільне майбутнє.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини