Кіркоров більше не загрожує нацбезпеці України: подробиці

Причини рішення не вказуються

Популярний російський співак Філіп Кіркоров, якого напередодні визнали особою, що представляє загрозу національній безпеці країни, був виключений із "чорного списку". Про це пише інформаційне агентство УНІАН з посиланням на пресслужбу МКІП.

"Згідно з новим листом Служби безпеки України з проханням відкликати попередній лист про включення Філіпа Кіркорова з попереднього переліку осіб, які загрожують національній безпеці України, МКІП виключає Кіркорова з цього списку", - сказано у повідомленні.

Відомство також зазначає, що причини як включення виконавця в "чорний список", так і виключення з нього не вказуються.

Нагадаємо, що співак Філіп Кіркоров відреагував на рішення Мінкульту України внести його в так званий "чорний список" Мінкульту України. Виконавець звернувся до шанувальників через Instagram і емоційно прокоментував таке рішення.

Виконавець зазначив, що внесення народного артиста в "чорний список" є справжнім абсурдом, а подібні дії з боку чиновників допомагають йому ставати більш популярним.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що нинішній президент України Володимир Зеленський за законодавством не може позбавити популярного виконавця Філіпа Кіркорова звання народного артиста нашої країни. Такі повноваження є лише у того державного глави, який його присвоїв. Відомий продюсер Володимир Бебешко зазначив, що відповідне звання дав Кіркорову третій український президент Віктор Ющенко.