Колишній чоловік Сніжани Єгорової показав, де живе зі своєю молодою дружиною (відео)

Мухарський вперше показав свій заміський будинок, в якому проживає з молодою дружиною Єлизаветою

Український шоумен Антін Мухарський вперше вирішив показати будинок, в якій він живе зі своєю обраницею. Вони проживають неподалік від столиці на батьківській дачі Мухарського.

Інтер'єр свого будинку він показав в інтерв'ю для програми "Зоряний шлях" на каналі Україна. У ролику можна побачити, що весь дизайн в їхньому будинку виконаний в "сільському стилі", в якому переважають золоті відтінки.

У будинку є величезна вітальня з каміном, робочий кабінет (в якому Мухарський пише свої книги) і кілька спальних кімнат.

Також можна побачити багато сімейних фотографій на стінах, нагороди і картини. Шоумен зізнається, що знімки його спільних зі Сніжаною дітей дозволяють йому подумки завжди бути поруч з ними, оскільки Сніжана не дозволяє їм бачитися.

Зі своєю нинішньою дружиною Єлизаветою Бельською Антін познайомився в 2012 році, коли відвідав одну з виставок сучасного мистецтва. А вже в 2017 році пара уклала офіційний шлюб.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Фреймут показала свою розкішну квартиру в центрі. На своїй сторінці в соціальних мережах вона опублікувала серію знімків, на яких можна побачити вишуканий дизайн, багато світлих тонів і натуральних матеріалів в будинку. Варто зазначити, що в квартирі на Подолі телеведуча живе з усією своєю родиною: чоловіком Володимиром (продюсер Нового каналу) і трьома дітьми (Злата, Євдокія та Валерій). Також на YouTube-каналі опублікований ролик, який так і називається "В гостях у Фреймут". Вона зізналася, що вибрала саме Поділ, тому що він дуже нагадує їй Львів, який вона так любить.