Колишній захисник "Динамо" розповів, скільки футболісти витрачають на місяць

Українські футболісти можуть собі дозволити витратити сім тисяч доларів на вечерю в ресторані

Колишній захисник ФК "Динамо" Горан Попов розповів, що футболісти можуть витрачати від 30 до 50 тисяч доларів на місяць. Такі цифри він назвав в інтерв'ю Sport Arena TV.

Футболіст розповів, як святкував день народження з колегою, нинішнім наставником збірної України Андрієм Шевченком. За його словами, одного разу Шевченко запросив Попова відзначати свій день народження. День народження у Шевченка 27 вересня, але святкування перенесли на 2 жовтня - на День народження Горана Попова. В результаті футболісти домовилися разом відзначати.

Після гулянки в компанії інших футболістів, Шевченко і Попов отримали загальний рахунок.

"Шевченко запропонував мені разом оплатити рахунок за свято. Ми тренуємося, біжимо по колу. Шева підбігає: "Горан, я розмовляв з господарем Інтерконтиненталь, у нас великий рахунок. Давай, оплатимо його так: ти - 30%, я - 70% ". Не пам'ятаю, яку суму він назвав, 50 тисяч або 80 тисяч доларів. Кажу, ні, ми відзначали два дні народження, давай, розділимо рахунок на рівні частини. Шева відповів: "Ти хороша людина, я все зроблю. Не треба нічого оплачувати ", - розповів Попов.

За словами футболіста, це була перевірка від колеги.

Горан Попов розповів, що деякі з футболістів "Динамо" могли прогуляти за вечір до семи тисяч доларів, а місячні витрати становили 30-50 тисяч доларів.

Раніше "Коментарі" писали, що епатажна співачка MARUV (справжнє ім'я - Ганна Корсун) зізналася про те, що чоловік втілить в життя її мрію - дорогу пишне весілля.