Колишня невістка українського президента відпочила на світській вечірці в Москві

Ексневістка президента України Ющенка на повну веселиться в Росії

Колишня дружина третього президента України Віктора Ющенка Ліза Ющенко організовує своє краще життя в РФ. Про долю своєї країни вона не турбується, їй видно було простіше так поступити - припинити родинний зв'язок з сестрою, українською телеведучою і громадською активісткою Машею Єфросиніною, аніж відкрито обумовити свою позицію стосовно вторгнення.

Зараз родину Лізі замінили російські світські левиці. В своєму блозі колишня невістка Ющенка часто оприлюднює фото з закордонних вечірок з так званими вершками суспільства.

Часто відвідує Ліза і різні заходи в російській столиці. Недавно у власному блозі вона оприлюднила фото з відомої арт-виставки в Москві.

Там колишня українка з двома подругами позують на фоні творів мистецтва. На фотографії можна побачити, що Ліза ну вже дуже захопилась філерами для губ, і забула про правила етикету - у приміщенні вона та її товаришки перебували в сонцезахисних окулярах.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відома українська супермодель вийшла заміж. Сніжана Онопко - супермодель з України, яка мала світове ім'я і була, як нездійсненна мрія для сотень тисяч представників сильної половини по всьому світу. Проте особисте життя моделі не вийшло схожим на казку, і склалось трагічно.

Ще в 2011 році манекенниця одружилась з бізнесменом Миколою Щуром. Подейкували, що цей сімейний союз був аб'юзивний з фізичним, психологічним і сексуальним насильством стосовно Сніжани Онопко. Манекенниця домоглась розлучення з першим чоловіком в 2020 році, і з того часу про її особисте життя новин не було.

Але події в ньому не стояли на місці. Недавно в сторіс у власному блозі в Instagram Сніжана написала, що вдруге вийшла заміж.