Головна Новини Зірки персона Після домашнього насильства: відома українська супермодель вийшла заміж
commentss НОВИНИ Всі новини

Після домашнього насильства: відома українська супермодель вийшла заміж

Сніжана Онопко нарешті знайшла своє сімейне щастя

22 травня 2024, 22:15
Поділіться публікацією:

Сніжана Онопко -  супермодель з України, яка  мала світове ім'я і була, як  нездійсненна мрія для сотень тисяч  представників сильної половини по всьому світу. Проте  особисте життя  моделі не  вийшло схожим на казку, і склалось  трагічно.

Після домашнього насильства: відома українська супермодель вийшла заміж

Сніжана Онопко (фото з відкритих джерел)

Ще в  2011 році манекенниця  одружилась з  бізнесменом  Миколою  Щуром. Подейкували, що цей сімейний союз був  аб'юзивний  з фізичним, психологічним і сексуальним насильством  стосовно  Сніжани Онопко. Манекенниця  домоглась розлучення з першим чоловіком в 2020 році, і  з того часу про її особисте життя новин  не було.

Але  події в ньому  не стояли на місці. Недавно в сторіс у  власному блозі в Instagram Сніжана   написала, що  вдруге вийшла заміж.

Фотознімки з цієї  особливої події з'явились  на одному з фан-акаунтів манекенниці. Хто новий обранець  Онопко — невідомо.  Проте Сніжана, очевидно,  щаслива з новим коханим — в  своїх повідомленнях у соціальних мережах вона постійно  пише, що тепер в шлюбі з "найкращим чоловіком на планеті".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стиліст Юлія Пелипас вийшла заміж за співзасновника Monobank Дмитра Дубілета. Колишній посадовець нашої держави та один із співзасновників Monobank Дмитро Дубілет офіційно розписався зі своєю обраницею, яка заснувала  бренд  Bettter і  працювала екс- fashion-директором Vogue Ukraine Юлією Пелипас.

Дмитро з Юлією  почали зустрічатися ще в 2020 році. Тільки разом вони  відвідували  світські  заходи, оприлюднювали спільні  світлини і не ховали ні від кого свої почуття. 14 лютого з'явилась звістка, що вони офіційно узаконили свої стосунки.  Щаслива Юля  в мережі  повідомила про радісну подію. Очевидно, закохані не організовували  пишну церемонію  весілля, тому що  ні світлин, ні відео з їх особистого свята   ще  немає.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини