Колишня невістка Ющенка розважалася на вечірці з росіянами в Монако

Ліза Ющенко продовжує безтурботно розважатися в компанії бомонду з Росії

Колишню невістку екс-президента України Віктора Ющенка і сестру знаної телеведучої та громадської активістки Маші Єфросиніної Лізу Ющенко не дуже хвилює її хитка репутація в нашій країні.

Ліза мешкає на території країни-агресора, ніяк не коментує війну в колись рідній країні, і веде звичний для неї розкішний спосіб життям, проводячи час в російських світських колах. Новий привід для обурення поведінкою Ющенко - нещодавня вечірка на території Монако, на якій Ліза побувала із новими знайомими.

В ресторації, де тільки вхід коштує від 950 до 1200 євро, проводила своє дозвілля російська еліта:російська гімнастка Кароліна Севастьянова, "Міс Росія-2016" Анастасія Полхова, дружина екс-посадовця з Санкт-Петербурга Ксенія Костіна, та інші.

Під час відпочинку, публіку веселив виконавець Валерій Меладзе, який хоч і спробував боязко висловити власну незгоду тривалістю війни в Україні, але продовжує співати для співгромадян за закривавлені гроші.

За словами очевидців, Ліза Ющенко зі своїми знайомими сиділа за столиком неподалік сцени ресторану.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві. Співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що забула про свою країну і зараз виступає в Росії, під час концерту впала неподалік сцени. Вона запланувала виступ в російській столиці, але ось "налажала" ще до початку концертного дійства.

Зрадниця поділилась своїми "стражданнями" з представниками російських ЗМІ. Як стверджує Сєдокова, вона оступилась і полетіла зі сходинок, бо мала намір помахати своїй донечці перед тим, як вийти на сцену.