Головна Новини Зірки персона Співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві

Анна Сєдокова заявила, що жахливо виступила через серйозне падіння

24 липня 2023, 21:30
Поділіться публікацією:

Опальна виконавиця  Анна Сєдокова, що  забула  про свою країну і  зараз виступає в Росії, під час концерту  впала  неподалік сцени. Вона  запланувала  виступ в російській столиці,  але ось  "налажала" ще до початку концертного дійства.

Співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві

Анна Сєдокова (фото із відкритих джерел)

Зрадниця  поділилась   своїми "стражданнями" з представниками  російських ЗМІ. Як стверджує  Сєдокова, вона  оступилась і полетіла зі сходинок, бо  мала намір  помахати своїй донечці  перед тим, як вийти  на сцену.

"Махаю їй рукою, роблю крок, і падаю зі сходів вниз. А там було сходинок шість, напевно. Я лечу вниз, потім піднімаюся і розумію, що у мене немає каблука, тому що він відламаний, і за секунду — величезний набряк", — розповіла  артистка.

Тепер опальна виконавиця  плаче  і скаржиться, що через цю прикрість  практично зірвала свій  концерт. В  соціальних мережах співачка  написала: "Можливо, це мій останній концерт". Сєдокова, що так і  осудила винуватців війни в своїй країні, вибачається перед  мешканцями РФ  і в чергове  зізнається  у любові до своїх глядачів.

"Це була катастрофа. Я так переживала весь концерт, щоб все було геніально, адже ми так все вибудовували. І коли ти так довго на це чекаєш... Я зрозуміла, що облажалася, навіть не вийшовши на сцену... І я дуже переймаюся, бо я стояла, мені було боляче, і я не виклалася на максимум, на який повинна була викластися", — тепер скаржиться нещаслива  зірка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка підтримує війну, сильно погладшала та змінилася до невпізнання. Опальна  виконавиця  Анна Сєдокова, що не засуджує  військове вторгнення в Україну, об'явилась  на одному з кулінарних передач в РФ. Зірка  вибрала для цього шоу синю трикотажну сукню, що мала високий розріз  на стегні і  бежеві човники. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини