Корольова втекла з Росії та показала свій розкішний відпочинок (ФОТО)

Наташа Корольова воліє відпочивати на Мальдівах, ніж говорити про війну

Зіркова виконавиця з РФ Наташа Корольова, яка нічого не говорить про війну на рідній землі, без попередження покинула Російську Федерацію. Зараз вона перебуває на Мальдівах.

На власній сторінці в соціальних мережах опальна 49-річна співачка оприлюднила світлину, де позує в купальнику.

Зірка вихваляється, як їй видається, стрункою фігурою і відзначає неймовірну зручність бікіні. Корольова відзняла себе на веранді курортного бунгало.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Корольова публічно показала свою позицію щодо війни в Україні та обрала Росію. Опальна співачка, яка народилась в Україні, Наташа Корольова довго не коментувала війну в Україні. Але тепер, прийняла рішення підтримати агресивний кремлівський режим і свого чоловіка Тарзана. Співачка виступала на одному з концертів в РФ з артистами шоу-балету, що були одягнені в костюми, як кольори російського прапора. Танцюристи виступали на сцені, одягнуті в білі футболки, сині штани і червоні чоботи. Мешканці РФ у виступі російської співачки бачили підтримку війни, що триває в Україні та кажуть, що Корольова, наче символ їх юності. Що сказали б про такий захід колишньої землячки українці — нез'ясована, бо коментарі в соціальних мережах приховані.

Також "Коментарі" писали про те, що Корольова перелякала мережу. Ще одна зрадниця Наташа Корольова, що народилась в Україні, проте мешкає в РФ і нічого не говорить про жорстоке військове вторгнення, налякала власною зовнішністю. У виконавиці з РФ "пливе" обличчя, і це їй не вдається приховувати. В соціальних мережах оприлюднено нове відео, де співачку знято без фільтрів. Опальна виконавиця не сподівалась, що на відео буде виглядати таки не так, як на власних "відфотошоплених" фотознімках.