Головна Новини Зірки персона "Попливло" обличчя: Корольова перелякала мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Попливло" обличчя: Корольова перелякала мережу

Корольову зняли без фільтрів

5 лютого 2023, 22:45 comments1746
Поділіться публікацією:

Ще одна зрадниця  Наташа Корольова, що народилась в Україні,  проте мешкає  в РФ і  нічого не говорить  про жорстоке військове вторгнення,  налякала  власною зовнішністю. У  виконавиці з РФ   "пливе" обличчя,  і це їй не вдається  приховувати.

"Попливло" обличчя: Корольова перелякала мережу

Наташа Корольова (фото з відкритих джерел)

В соціальних  мережах  оприлюднено нове відео, де  співачку   знято без фільтрів. Опальна виконавиця не  сподівалась, що на відео  буде виглядати  таки не так, як на власних "відфотошоплених" фотознімках. 

Прихильники виконавиці в мережі  жахнулись. Корольова відчутно змінилась, бо  зловживала "уколами краси", зараз  її зовнішність ніби "пливе" від  лишніх маніпуляцій на  шкірі обличчя. Видуті щоки  сильно  "тягне" вниз, є глибокими носогубні зморшки, окремо  виділяється підборіддя, що  "живе своїм життям" – виконавиця,  судячи з цього відео,  не тільки позбулась совісті, але й залишилась ще без колишньої  зовнішності.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Наташа Корольова поскаржилася, що її погляди з мамою не збігаються через війну в Україні. Виконавиця з  РФ, яка народилась в  Україні, Наташа Корольова  ніяк не коментує війну на  батьківщині. Зовсім  інша позиція в її матері, яка  беззастережно осуджує злочинний кремлівський  режим. Окрім цього, вона  тільки  негативно висловлюється щодо свого  зятя Тарзана, який є прихильником Путіна. З Тарзаном українка має  не  теплі, родинні відносини, разом з тим, з донькою вона  має родинне  спілкування.  Матір і зіркова донька разом  святкували Різдво в Сполучених Штатах, саме туди  поїхали  найближчі родичі Корольової, коли почалась війна.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини