Кремль покарав російського актора, який виступив проти війни в Україні

Панін неодноразово висловлювався про те, що він проти війни

Російське МВС зараз розшукує відомого актора Олексія Паніна. Кіноактор, як тільки почалась повномасштабна війна, відкрито висловився, що не підтримує криваву путінську політику. У власному блозі Панін кілька разів писав про те, що за кордоном його часто знаходили українці і дякували за зайняту принципову позицію.

Тепер вже відомо, що СК РФ висунув звинувачення Олексію Паніну, які полягають в тому, що актор ніби "публічно виправдовує тероризм". Російські медіа інформують, що за місцем прописки актора в російській столиці був проведений обшук. Стало відомо, що в цій квартирі актор не був вже три роки - з 2020 він проживає в Іспанії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що актор Панін пообіцяв гроші за плювок в обличчя російському пропагандисту Соловйову. Скандально відомий актор Олексій Панін пообіцяв грошову винагороду за плювок в обличчя головному російському пропагандисту Володимиру Соловйову. За такий вчинок Панін готовий заплатити 500 євро. Актор звернувся до аудиторії й пообіцяв перевести грошову суму після того, як отримає відео, яке підтверджує плювок.

Також "Коментарі" писали про те, що відомий актор з Росії раптово заговорив українською. Відомий в РФ актор Кирило Сафонов, який став популярним, зігравши головну роль в серіалі "Тетянин день", розмісти привітання своєму сину з днем народження. В соціальних мережах на власній сторінці він написав повідомлення, супроводивши його рядками з відомого хіту української групи "Океан Ельзи" — "Я так хочу". Українські шанувальники його творчості виразили йому подяку за підтримку нашої країни.