Головна Новини Зірки персона Відомий актор з Росії раптово заговорив українською
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий актор з Росії раптово заговорив українською

Кирило Сафонов привітав сина рядками з пісні групи "Океан Ельзи"

14 травня 2023, 22:30 comments1480
Поділіться публікацією:

Відомий в РФ актор Кирило Сафонов, який  став популярним, зігравши  головну  роль в серіалі "Тетянин день", розмісти привітання  своєму  сину  з днем народження. В соціальних мережах  на власній сторінці  він  написав повідомлення, супроводивши  його рядками з  відомого хіту української  групи "Океан Ельзи" — "Я так хочу".

Відомий актор з Росії раптово заговорив українською

Кирило Сафонов (фото з відкритих джерел)

Українські шанувальники  його творчості  виразили йому подяку  за підтримку нашої країни:

Ще в 2017 році Сафонов   мав бажання приїхати  в Україну, але  його затримали в аеропорту Одеси. Тоді актору не дозволили вийти з будівлі летовища, йому довелось вилетіти  зворотнім  рейсом до Росії.  Знаменитість лише  промовив, що любить Україну і йому дуже шкода, що  вийшла така ситуація.

Про повномасштабну  російську війну  Сафонов мовчить.  Тільки один раз  він оприлюднив відеоролик з  балету "Лебедине озеро", яке символізується з розпадом   Радянського союзу. Цей балет  викликає асоціації  не лише зі зміною влади, але й передрікає  розпад всій тоталітарній  імперії. 

При цьому,   цей актор  вже  багато років  мешкає у  двох країнах: в Росії  та в Ізраїлі.

Відомий актор з Росії раптово заговорив українською - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російському актору, який розкритикував війну проти України, погрожують. За словами актора Дмитра Назарова, що критично оцінив діяльність  кремлівського режиму і його війну проти   України,  йому тепер адресують свій негатив мешканці РФ.  Зірковий актор  серіалу "Кухня" зізнається, що через свої погляди отримує послання з погрозами, які адресуються не тільки йому, але й дружині . Ці послання стали частішими за останні два місяці, відколи артиста  звільнили з театру імені Чехова. За цей час Назаров  все більше розповідає журналістам, що він засуджує цю війну, а ще неодноразово оприлюднював в мережах власні вірші про життя в РФ і роль російської пропаганди. 


 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини