Кремлівський комік серйозно захворів: що відомо про його стан

Нещодавно в мережі з'являлася інформація про те, що Петросян серйозно хворий

В російських медіа вкотре активно говорять про стан відомого гумориста Євгена Петросяна, що є прихильником кремлівського диктатора. З'явилось повідомлення про те, що він хрипить і втратив голос. Нещодавно комік звертавсь до лікарів, проте потім пояснив, що в нього все добре - нібито планова здача аналізів.

Деякі російські медіа, інформують, що у 77-річного коміка постали серйозні проблеми з роботою серця, через раптове підвищення тиску в Петросяна запаморочилась голова, він упав, як наслідок - черепно-мозкова травма.

Після цього почали з'являтися й інші проблеми. Вже знаходячись в медичній установі, поважного віку гуморист раптово захрип і втратив голос.

Сам Петросян чи його представники не коментують цю делікатну інформацію про стан здоров'я знаменитості.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський комік, який підтримав війну в Україні, відреагував на заяви про свою смерть. 1 травня російські ЗМІ написали, що коміка Євгена Петросяна госпіталізовано.. Деякі інформували, що відомий гуморист при смерті. За якийсь час Петросян вийшов на зв'язок і сказав, що не потрібно сіяти паніку — він почуває себе добре і не збирається йти з життя. Але літнього віку гуморист дав підтвердження, що в лікарню все ж приходив. Він пояснив, що поїхав туди на один день, щоб здійснити планову перевірку свого організму і поздавати потрібні аналізи. При цьому, зірковий гуморист виступив, підтримуючи повномасштабну військове вторгнення до України. Ще 77-річний комік сказав, що і сам би, не роздумуючи, відправився на фронт, якби мав таку можливість.