Головна Новини Зірки персона Російський комік, який підтримав війну в Україні, відреагував на заяви про свою смерть
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський комік, який підтримав війну в Україні, відреагував на заяви про свою смерть

Петросян відреагував на інформацію про те, що його нібито госпіталізували

3 травня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

1 травня  російські ЗМІ  написали, що коміка Євгена Петросяна госпіталізовано.. Деякі інформували, що  відомий гуморист при смерті. За якийсь час  Петросян вийшов на зв'язок і сказав, що не  потрібно сіяти паніку — він почуває себе  добре і не збирається йти з життя.

Російський комік, який підтримав війну в Україні, відреагував на заяви про свою смерть

Євген Петросян (фото з відкритих джерел)

Але  літнього віку гуморист дав підтвердження, що в лікарню все ж приходив. Він пояснив, що поїхав туди  на один день, щоб здійснити  планову перевірку свого організму і поздавати  потрібні аналізи.

"Що ж у нас таке? Ледь що, паніка. Штатна, планова перевірка. Я на одну добу заїхав, мене обстежили", — коментує ситуацію Євген Петросян.

При цьому, зірковий гуморист виступив, підтримуючи повномасштабну військове вторгнення до  України. Ще  77-річний  комік  сказав, що і сам би, не роздумуючи,  відправився на фронт, якби  мав таку можливість.

"Коли я дізнався про "спецоперацію", то  негайно зателефонував керівництву телебачення і сказав, що якщо будуть фронтові бригади, я готовий записатися і поїхати, і виступати, і підтримувати дух наших бійців", — зазначив журналістам  Петросян у 2022 році.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про біду у сім’ї російського гумориста Петросяна. Стан російської зірки різко погіршився вдень, 1 травня. Поруч була його молода обраниця Тетяна Брухунова, яка і викликала медиків. У РосЗМІ зазначають, госпіталізація телеведучого може бути пов’язана із проблемами серця. Поки -що він перебуватиме на лікарняному ліжку й має пройти усі відповідні аналізи. Опісля, йому призначать лікування. Офіційної заяви щодо діагнозу Петросяна, поставленого фахівцями немає. Подробиці його стану теж не озвучували на загал. Гуморист страждає проблемами серця уже декілька років. Він уже пережив малоінвазивну операцію на серці — тоді йому поставили кілька металевих або пластикових медичних конструкцій.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини