10 випадків, коли актори Marvel знялися разом в інших фільмах

Актори, які гарно зіграли разом на екрані часто повертаються у тандемі в інших кінострічках

Добірка фільмів, актори яких не раз брали участь в спільних проектах

В яких спільних фільмах знімалися актори окрім супергеройських стрічок, дізнавайтесь далі.

1. "Зодіак" (2007)

Трилер Девіда Фінчера 2007 року розказує історію серійного вбивці, відомого просто Зодіак. Історія затягується на кілька десятиліть з того часу, як вбивцю не знайшли. Для шанувальників всесвіту Marvel приємним сюрпризом стане тандем акторів Марка Руффало, Роберта Дауні-молодшого та Джейк Гілленхола.


2. "Кролик Джоджо" (2019)

Унікальна історія про хлопчика Джоджо, який дуже захоплюється диктатором Гітлером та який є його уявним другом. Ця дружба триває доти, поки він не знаходить єврейську дівчинку у своєму домі. Ще один фільм, який об'єднав акторів з Марвелу Скарлет Йоханссон, Тайку Вайтіті та Сема Роквела.


3. "Банкір" (2020)

Семюеля Л. Джексон та Ентоні Маккі знялися разом не лише у супергеройському кіно. Фільм присвячений двом розумним чоловікам, які відрізнялися кольором шкіри, щоб увійти в бізнес. Вони придумали план, як стати успішними, для цього вони використовують іншого хлопця як "обгортку" їхньої справи.


4. "Диявол завжди тут" (2020)

Себастьян Стен та Том Голланд об'єднали свої сили у новому американському психологічному трилері, заснованому на однойменному романі 2011 року.


5. "Шерлок Холмс" (2009) та "Шерлок Холмс: Гра тіней" (2011)

Роберт Дауні-молодший і Джуд Лоу зіграли хороших друзів у франшизі про Шерлока Холмса. Обоє акторів також мають причетність до кіновсесвіту Marvel.


6. "Конг: Острів черепа" (2017)

Фільм поєднав в рамках одного проекту Тома Хіддлстона, Брі Ларсон та Семюеля Л.Джексона. Головні герої пліч-о-пліч протистоять гігантським мавпам з острова Черепа.


7. "Вітряна Ріка" (2017)

Персонажі Джеремі Реннера та Елізабет Олсен мають дружні стосунки в "Месниках" від Марвела. Американський фільм в жанрі неовестерн мав комерційний успіх та зібрав у прокаті 45 мільйонів доларів.


8. "Скрізь сніг" (2013)

Шанувальники, які знають Кріса Еванса за роллю Капітана Америки, будуть здивовані грою актора, який перебуває у світ, де усе замерзло. Компанію йому складає Тільда Суїнтон, яка знялась у фільмі "Доктор Стренж".


9. "Серце вщент" (2014)

Кріс Еванс та Ентоні Маккі зіграли разом не тільки в "Месниках". За сюжетом стрічка "Серце вщент" сценарист, якого грає Еванс, отримав завдання написати романтичну комедію. Єдина проблема, він ніколи не був закоханий.


10. "Щоденники няні" (2007)

Кріс Еванс та Скарлет Йоханссон зустрілися на знімальному майданчику ще до знаменитих "Месників". Героїня Йоханссон грає працівницю, яка доглядає дитину в домі багатіїв. Пізніше вона зустрічає героя Кріса Еванса.


Нагадаємо, раніше "Коментарі" писали про головні фільми і серіали 2020 року.