Головна Новини Зірки шоу бізнес Названо головні фільми і серіали 2020 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо головні фільми і серіали 2020 року

Відома американська премія оголосила переможців в кіно індустрії за 2020 рік

16 листопада 2020, 14:44
Поділіться публікацією:

Американська премія People's Choice Awards оголосила список лауреатів за 2020 рік.

Названо головні фільми і серіали 2020 року

Фото: Ivi

Потрібно підкреслити, що премію присуджують співакам, акторам і діячам поп-культури лише за результатами глядацького голосування, в порівнянні з іншими відомими нагородами, коли переможця в номінації призначає спеціальна уповноважена комісія.

На думку глядачів, головним фільмом цього року став бойовик "Погані хлопці назавжди", в якому зіграв Вілл Сміт і Мартін Лоуренс.

Названо головні фільми і серіали 2020 року - фото 2

Фото: Ivi

До речі, Вілл Сміт зумів вирвати першість в категорії "Кращий актор". Тіффані Хеддіш з "Гламурних босів" визнана "Кращою актрисою". У номінації "Зірка драматичного кіно" по праву здобув поведу Лін-Манула Міранду за фільм "Гамільтон".

Юну американську зірку Джої Кінг з "Будки поцілунків 2" глядачі визнали "Кращою комедійною актрисою". Голлівудському красеню Крісу Хемсфорту дісталася нагорода в категорії "Актор екшн-фільму"

Фільм "Будка поцілунків-2" також вирвав перемогу як "Краща комедія року", а "Мулан" став найкращим екшн-фільмом. "Гамільтон" — перший  серед драматичних стрічок. Серед мультфільмів переміг анімаційний фільм "Вперед" завоював звання "Кращого фільму для сімейного перегляду".

Названо головні фільми і серіали 2020 року - фото 3

Фото: ITC.ua

Попри 16 років в ефірі, глядачі досі люблять та обирають кращим серіалом "Анатомію пристрасті". У категорії драматичного шоу переміг серіал "Рівердейл", а серед комедійних серіалів глядачі вибрали "Я ніколи не ...". Не забули і про драматичний серіал 2020 року і в категорії вибрали шоу "Вайнона Ерп".

Коул Спроус з молодіжного серіалу "Рівердейл" виграв у номінації "Кращий серіальний актор", а найкращою серіальною актрисою стала Еллен Помпео з "Анатомії пристрасті". Менді Мур забрала перемогу в категорії "Краща драматична актриса", в той час, як комедійною актрисою серіалу стала Софія Вергара.

Названо головні фільми і серіали 2020 року - фото 4

Фото: Ivi

Шоу, як невіднятна частина життя глядачів, також отримала належну увагу. "Голос" став найкращим шоу, в якому змагаються американські співаки. Перемогу в категорії "Краще денне ТВ-шоу" здобула Еллен Дедженерес зі своїм однойменним шоу. В аналогічній номінації, тільки за вечірній ефір в категорії отримав Джиммі Феллон. Сестра всесвітньо відомої Кім Кардашьян — Хлої, отримала нагороду як "Краща зірка реаліті-шоу".

Названо головні фільми і серіали 2020 року - фото 5

Фото: USA Today

Нагадаємо, видавництво "Коментарі" писали про те, що співачка Ріанна перекваліфікувалася в дизайнери взуття.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини