Леонардо Ді Капріо не жертвував для України десять мільйонів доларів

Втім, актор все ж допомагає українцям

Голлівудська знаменитість Леонардо Ді Капріо не надав пожертву українцям на суму 10 мільйонів доларів.Відповідне повідомлення про це, яке нещодавно було оприлюднене в мережах, насправді виявилось фейком. Про це інформує People , посилаючись на довірене джерело з оточення знаменитості.

Зокрема, в інформації сказано про те, що 47-річний зірковий виконавець зробив пожертву на рахунки кількох гуманітарних організацій, які допомагають нашій країні. Але, про внесок у 10 мільйонів не згадується.

За оприлюдненою інсайдером інформацією, Ді Капріо приватно пожертвував кошти кільком гуманітарним групам — CARE, IRC, UNHCR та Save the Children. Вони всі мають спрямування на нашу країну. Актор спостерігає за тим, як розвиваються події і хоче надати свою підтримку українцям. Він і надалі буде продовжувати підтримувати своїми внесками гуманітарні групи, які роблять все, аби сьогодні надати допомогу мешканцям України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Леонардо ДіКапріо звернувся до Байдена у своєму Instagram. Відомий американський актор і продюсер Леонардо ДіКапріо опублікував на своїй сторінці в Instagram пост-звернення до новообраного президента США Джо Байдена. У своєму тому листі актор закликав главу держави звернути увагу на проблему, пов'язану зі зміною клімату. Сам же ДіКапріо є членом ради директорів низки організацій по захисту навколишнього середовища, включаючи Всесвітній фонд дикої природи, Раду з охорони природних ресурсів, Міжнародний фонд захисту тварин і проєкт "Чисті моря та океани 5".