Головна Новини Зірки персона Леонардо ДіКапріо звернувся до Байдена у своєму Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Леонардо ДіКапріо звернувся до Байдена у своєму Instagram

Звернення ДіКапріо до президента США підтримали багато знаменитостей

26 січня 2021, 14:51
Поділіться публікацією:

Леонардо ДіКапріо звернувся до Байдена у своєму Instagram

Леонардо ДіКапріо написав листа Джо Байдену- фото: з відкритих джерел

Відомий американський актор і продюсер Леонардо ДіКапріо опублікував на своїй сторінці в Instagram пост-звернення до новообраного президента США Джо Байдена.


У своєму тому листі актор закликав главу держави звернути увагу на проблему, пов'язану зі зміною клімату. Сам же ДіКапріо є членом ради директорів низки організацій по захисту навколишнього середовища, включаючи Всесвітній фонд дикої природи, Раду з охорони природних ресурсів, Міжнародний фонд захисту тварин і проєкт "Чисті моря та океани 5".


"Люди зможуть запам'ятати вас як "кліматичного президента", який зумів відвести людство від краю прірви. Ви можете трансформувати світові енергетичні системи від палива до чистої енергії", — зазначив у своєму зверненні ДіКапріо.


Також актор заявив, що з приходом нової влади пора створювати та новий світ. Він упевнений, що саме Джо Байден зможе розв'язати таку  глобальну проблему як кліматична криза, з якою сам ДіКапріо бореться протягом багатьох років, вирішуючи масу проблем навколишнього середовища. Варто відзначити, що багатомільйонна аудиторія знаменитості підтримала його в коментарях, і просила довести справу до кінця.


До відкритого звернення Леонардо ДіКапріо приєдналися такі знаменитості як Наталі Портман, Конні Брайтон, Зої Дешанель, Пайпер Перабо, Джейн Фонда, а також багато інших.


Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що Prada розірвала контракт з китайською актрисою, дізнавшись про неї шокуючу правду, а також про те, що популярний український актор зізнався, що хоче отримати роль у фільмі Marvel.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини