Лоліта зробила цинічну заяву про початок війни в Україні

Лоліта розповіла, як вивозила рідних з-під обстрілів

Виконавиця з РФ Лоліта, яка підтримує злочинну політику Кремля і повномасштабну війну в її рідній країні, розповіла, що початок військового вторгнення видавсь для неї, як найстрашніший період в житті.

Як зазначила колишня українка представникам пропагандистського видання "Стархіт", з 24 лютого 2022 року вона живе в Росії, а її матір і дочка жили увесь цей період часу в Україні. Коли співачка дізналась про вторгнення Росії на Україну, то водночас почала розшукувати знайомих, які б змогли вивезти її близьких з-під ворожих обстрілів. Цей час Лоліта називає найстрашнішим.

"Раніше я теж думала, що у мене були страшні дні. Виявилося, що ні... Я молилася і сиділа на телефоні. У мене в телефонній книжці були записані номери різних людей, яких я в житті не чіпала. Почала дзвонити їм усім. Було все одно, що про мене подумають. Знайшлися люди, які допомогли мені вивезти близьких. Чого я тільки не наслухалася - називалися суми за кожну людину, яку я виводжу", - розповіла Лоліта.

Вона згадала, що її рідні прибули до РФ з однією евакуаційною валізкою. Як стверджує співачка, вони мали з собою тільки ті речі, з якими були в бомбосховищі всі 10 днів з початку повномасштабного вторгнення.

І хоч близькі співачки були свідками російських ракетних атак, Лоліта не змінила свою позицію. Вона і далі підтримує злочинну політику Кремля і його господаря Володимира Путіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Лоліта заговорила українською мовою та звернулася до Зеленського. Кілька днів тому український президент ввів санкції, які торкнулися 119 росіян, зокрема, і виконавців, яким заборонено в’їзд до України. Деякі висловились з цього приводу. Зокрема, російська співачка Лоліта Мілявська.