Головна Новини Зірки персона Лоліта заговорила українською мовою та звернулася до Зеленського (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лоліта заговорила українською мовою та звернулася до Зеленського (ВІДЕО)

Нещодавно Володимир Зеленський ввів санкції проти 119 російських артистів

9 січня 2023, 21:45 comments10379
Поділіться публікацією:

Кілька днів тому український президент ввів санкції, які торкнулися 119 росіян, зокрема, і виконавців, яким заборонено в’їзд  до України.  Деякі висловились з цього приводу.  Зокрема,  російська співачка Лоліта Мілявська.

Лоліта заговорила українською мовою та звернулася до Зеленського (ВІДЕО)

Лоліта Мілявська (фото з відкритих джерел)

Свої думки з цього приводу  вона оприлюднила у відеоролику в соціальних мережах. Лоліта ще потягалась в ліжку і не чула про санкції та список колег, які, як і вона попала туди. Санкційний список їй переслав знайомий.  

"З'ясувалося, що я громадянка Росії. Підтверджую. Чомусь ще й громадянка України — не підтверджую. Ніколи нею не була, бо була громадянкою СРСР. Підтверджую, що я громадянка Ізраїлю, тому що саме Україна видворила в Ізраїль мого тата в 1974 році. У 78-му він помер, і мені дали друге громадянство за місцем його поховання", — розповіла про свою біографію співачка.

Особи, які попали в список, тепер не мають права  з’явитись на українській території. Але, як каже Лоліта, її більше всього "розвеселив" пункт, що стосується нагород. Тут артистка  заговорила  українською  мовою.

"Слухайте, будь ласка, дайте мені ці нагороди потримати трохи. Я потримаю і все поверну", — пообіцяла вона.

Лоліта Мілявська  родом з Мукачева в Закарпатської  області. Станом на 2017 рік її матір та  донька  Єва мешкали в  Києві. Зараз, про  їх теперішнє  місце проживання немає інформації.

Виконавиця кілька разів  відвідала тимчасово окуповані Крим і Донецький регіон, з цієї причини  Лоліту  занесли до бази "Миротворець". Після 24 лютого зірка  не коментувала війну, а весною написала, що українська влада їй зрадила, бо заборонила  перетнути український кордон.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Україна запровадила санкції проти українських артистів, які співають у Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини