Головна Новини Зірки персона Мадонна створила парфуми за мотивами свого останнього альбому
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадонна створила парфуми за мотивами свого останнього альбому

Якщо музика має запах, то Мадонна зуміла його втілити в життя

25 вересня 2020, 20:21
Поділіться публікацією:

Популярна американська співачка Мадонна після випуску свого 19-го альбому Madame X в минулому році приступила до створення власного парфуму, який буквально створений за мотивами пластинки. Про це сама Мадонна розповіла в своєму Інстаграм, описавши принади брендового аромату.

Мадонна створила парфуми за мотивами свого останнього альбому

У відеоролику співачка разом зі своєю подругою демонструє нову упаковку, флакон і ділиться враженнями.

"Я думаю, аромат дуже сильний, коли ти вперше наносиш його. Але через 30 хвилин він поєднується з запахом шкіри і стає більш легким", — описує власний парфум Мадонна.

Ролик триває три хвилини, але їх достатньо, щоб отримати максимум захоплених відгуків від шанувальників.

"Ми просто в захваті від цієї ідеї! Мадонна, як завжди, неперевершена і демонструє феноменальний талант захоплюється своїми вчинками", — пишуть в коментарях передплатники.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому Мадонна один час регулярно з'являлася на публіці і проводила концерти з піратською пов'язкою на лівому оці .

Фанати спочатку думали, чи не сталося зі співачкою щось, може проблеми зі здоров'ям очей. Днями Медж вирішила заспокоїти шанувальників. Вона сказала, що пов'язка, це складова іміджу Мадам Х — альтер его співачки в честь якого і був названий альбом.

"Вона шпигунка, яка була поранена на завданні. Тепер вона приховує свій пошкоджене око від світу. Вона змінює особистості, подорожує по світу, але незмінно одне око її прихований від оточуючих", — розповіла співачка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини