Макаревич відреагував на бої в Курській області: що заявив

Лідер російського гурту "Машина времени" Андрій Макаревич вважає, що бумеранг війни мав прилетіти і на територію Росії.

Російський музикант та співак Андрій Макаревич заявив, що росіяни самі винні у боях у Курській області, адже голосували за російського диктатора Володимира Путіна, який почав повномасштабну війну проти України.

Лідер російського гурту "Машина времени" Андрій Макаревич під час інтерв’ю з латвійськими журналістами прокоментував наступ України на Курську область. За словами артиста, Курська операція України зруйнувала черговий російський міф, зокрема про "другу армію світу" та "непереможність російської зброї".

Макаревич назвав будь-які військові дії, руйнування та смерті жахливими, однак додав, що не варто забувати про те, хто почав війну проти України. За його словами, в якийсь момент бумеранг війни мав прилетіти на територію Росії.

У підсумку Макаревич зазначив, що росіяни самі відповідальні за війну на своїй території, адже підтримували Путіна.

"А що ж ви, жителі Курської області, може, не за того президента голосували свого часу? Або підтримували так добре не того? Це ж війна, яку почала ваша країна. А у війні буває відповідь. Вона прилітає", – сказав Макаревич.

Раніше портал "Коментарі" повідмовляв, що Андрій Макаревич розповів усю правду про російську співачку Аллу Пугачову. За його словами, він підтримує тісні стосунки з артисткою та її чоловіком Максимом Галкіним, особливо після того, як обоє залишили Росію через війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про зізнання українського популярного ведучого Григорія Решетника, який розповів, чому не йде воювати за Україну.