Головна Новини Зірки персона Виклав усю правду про Аллу Пугачову: відомий музикант з РФ зробив відверту заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Виклав усю правду про Аллу Пугачову: відомий музикант з РФ зробив відверту заяву

Музикант, не ховаючись, розповів, що думає про Примадонну.

27 серпня 2024, 22:20 comments1698
Поділіться публікацією:

 Лідер гурту "Машина времени", письменник і художник Андрій Макаревич підтримує тісні дружні стосунки з Аллою Пугачовою та Максимом Галкіним. Ці зв'язки лише посилилися після того, як артисти відкрито засудили війну в Україні та залишили Росію.

Виклав усю правду про Аллу Пугачову: відомий музикант з РФ зробив відверту заяву

Андрій Макаревич (фото з відкритих джерел)

Їх об'єднує не тільки дружба, а й статус іноземних агентів, який присвоєно як Макаревичу, так і Галкіну. Артисти мають багато спільного і відкрито обговорюють це публічно.

Нещодавно в інтерв'ю Андрій Макаревич висловив свої почуття до Пугачової, поділившись думками про їхні стосунки. Він зазначив, що його поважання до Примадонни виходить за межі професійного визнання.

"В Латвії ми востаннє спілкувалися на фестивалі у Лайми. Я її дуже люблю. Вона чудова жінка. Вона мудра, красива. Вона дуже талановита. Вона — мужня", — підкреслив лідер "Машини времени".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у скандальному російському серіалі про мафію серед підлітків знявся син Макаревича. У відомому російському серіалі "Слово пацана. Кров на асфальті"  був задіяний  син музиканта Андрія Макаревича, що  засуджує повномасштабне російське вторгнення і поїхав  жити в  Ізраїль. 

Але   син відомого музиканта, 36-річний Іван Макаревич,  продовжує  жити в РФ і навіть засвітивсь на другому плані  під час зйомок скандального  серіалу,  де  розповідається  про молодіжні злочинні угруповання в 80-90-х роках в  місті Казань.  Можливо,  про власну  участь в серіалі Іван не  повідомив  зіркового батька,  адже  вони  майже не спілкуються. Відомим є те, що Іван народився в  російській столиці.  В Москві  вступив на акторський факультет.  В його фільмографії — 40 робіт у різних фільмах і серіалах. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини